tassaratt


Detaljträning

Få hjälp att förverkliga din träningsplan och finslipa detaljerna i din hundsport/tävlingsgren.

Innehåll
I den här kursen kommer vi fokusera på detaljer och att finslipa mer specifika beteenden och moment - oavsett vilken sport eller tävlingsgren det handlar om. Du utarbetar själv en träningsplan för kursen, och får sedan hjälp att förverkliga den. Kursen inleds inomhus under vintern och lämpar sig då för moment man kan göra på en mindre yta, och pågår fram till våren då vi kan vara utomhus och kan ägna oss åt moment som kräver mer plats. Det är längre tid än vanligt mellan kurstillfällena, för att det ska finnas utrymme att hinna träna mellan träffarna.

Förkunskap
Valfria moment som du påbörjat och vill ha fortsatt hjälp med att lära in eller vidareutveckla.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området alt. i mellringe.

Kostnad
1490 kr, 1341 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.
Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Inga kursstarter planerade för tillfället.