tassaratt


Engagemang och belöningsteknik

Glädje och fokus är enormt viktiga bitar i träningen, särskilt för dig som tänkt tävla i någon hundsport. Här är kursen för att få hjälp med dessa bitar, såväl i träning som i tävlingssituationen.

Innehåll
I den här kursen kommer vi att jobba med att öka hundens engagemang hos dig i era träningspass. Det gör vi genom att etablera ett bra belöningssystem vilket leder till ökad motivation och koncentration samt en bättre attityd och uthållighet.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området alt. i mellringe.

Kostnad
1290kr, 1161kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. Om du väljer att betala med kort, betalar du hela avgiften direkt.
Kallelse med mer information och en faktura på resterande avgift skickas ut inför kursstart. Läs mer om våra köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!

Läs mer om VIP-Klubben.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan att du önskar delbetala.

Kursprogram


Höstterminen 2018

Alt c) Fredag. 19/10 kl.10.00-15.00.

I samarbete med  tassaratt