tassaratt

Fortsättningskurs

Vardagslydnad ett steg längre och med ökad svårighetsnivå, fortsatt träning för en god relation och friktionsfri vardag med hunden.

Innehåll
I fortsättningskursen tränar vi vidare på att etablera en god kontakt och vardagslydnad. Moment som ingår är vidareutveckling och störningsträning av kontakt, följsamhet, inkallning, och stadga. Målet med kursen är att ge er verktyg för att kunna eftersträva och befästa en mycket god vardagslydnad.

Förkunskap
Grundkurs eller liknande kunskap.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området.

Kostnad
1590 kr, 1431 kr  för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. Om du väljer att betala med kort, betalar du hela avgiften direkt.
Kallelse med mer information och en faktura på resterande avgift skickas ut inför kursstart. Läs mer om våra köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!

Läs mer om VIP-Klubben.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan att du önskar delbetala.

Kursprogram

Ingen kursstart planerad.

I samarbete med  tassaratt