tassaratt


Friskvårdskurs

En kurs för dig som vill lära dig hur du ger hunden bästa förutsättningarna för att må bra i kroppen. kurs för dig.

Innehåll
På den här kursen får du lära dig hur du bibehåller din hunds rörlighet och vad man behöver fokusera på med den aktiva hunden för att bygga en stabil och stark kropp. Vi kommer även gå igenom hur du kan visitera din hund för att själv hitta avvikelser samt hur du stretchar och masserar hemma. Kursledare är Amanda Lundwall Certifierad fysioterapeut för hund från Working Dogs REHAB.

Förkunskap
Ingen förkunskaper. Lämplig för hundar i alla åldrar.

Plats
Inomhus på Tassa Rätt.

Kostnad
Kostnad: 1090 kr, 981 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Måndagar kl. 19.30-20.30. Start 21/10. Därefter 4/11, 18/11 & 2/12.