tassaratt


Grundfärdigheter inriktning hundsport

Kursen för dig som vill få med dig bra grundfärdigheter inför fortsatt träning, lämpad för dig som vill träna eller tävla i någon hundsport.

Innehåll
I den här kursen kommer vi att jobba med att lära in olika grundfärdigheter inför att ni vill träna eller tävla i någon hundsport som tex. rallylydnad, tävlingslydnad eller freestyle. Ni kommer att få lära er mer om inlärning och signalkontroll, target, bakdelskontroll och apportering.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs. Komplettera gärna denna kurs med ”Engagemang och belöningsteknik".

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området. Vintertid hålls denna kurs inomhus.

Kostnad
1690 kr, 1521 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.


Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Onsdagar kl 19.30-20.30. Start 6/11, därefter 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12 & 8/1.