tassaratt


Klicker ock Inlärning

Effektivisera din träning och få din hund att tycka det är roligare med inlärning genom klickerträning.

Innehåll
I den här kursen kommer du lära dig hur du tränar genom att fånga upp och förstärka hundens egna initiativ och steg för steg formar fram beteenden. Shaping som det heter fungerar inte bara på hund utan lika bra på såväl delfiner, höns, människor m fl.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området alt. i mellringe.

Kostnad
1090 kr, 981 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Onsdagar kl 17.00-18.00. Start 13/11, därefter 20/11, 27/11 & 4/12.