tassaratt


Lugn och ledig hund

Välbehövlig kunskap för alla med en livlig hund, som behöver lära sig nyttan av att inte vara på tå och redo varje sekund.

Innehåll
I den här kursen jobbar vi med att hunden ska lära sig att på eget initiativ klara av att vara lugn och passiv, även med störning av omgivningen. Stort fokus ligger på att stärka hundens egenkontroll och passivitet där målet är att ge er verktyg till ett härligt samarbete med en lugn och ledig hund. Obs! Utan hund. Kursen hålls i föreläsningsform där instruktören visar med egen hund.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal.

Kostnad
350 kr, 300 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte.
Kallelse med mer information och en faktura på resterande avgift skickas ut inför kursstart. Läs mer om våra köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!

Läs mer om VIP-Klubben.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan att du önskar delbetala.

Kursprogram


Höstterminen 2018

Alt a) Torsdag. 20/12 kl.18.30-20.30.


I samarbete med  tassaratt