tassaratt


Markeringskurs

Oavsett vad hunden söker/spårar behöver vi som förare förstå när hunden funnit - här är kursen som hjälper dig att träna in en markering så vår hund får verktyg för att göra sig förstådd.

Innehåll
I den här kursen lär vi in en markering som hjälper dig att uppfatta när hunden hittat det ni letar efter - det kan handla om såväl dofter i Nose Work, kantareller i skogen, pinnar i spårskogen eller andra föremål som hunden ska finna och markera. Vi kommer att lära in markering i förhållande till föremålet kong för att sedan föra över det på önskad doft.

Förkunskap
Din hund måste vara lätt att belöna och ha en vilja att jobba för sina belöningar - godis eller leksak.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
1490kr, 1341kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Onsdagar kl 17.00-18.00. Start 25/9, därefter 2/10, 16/10, 23/10 & 6/11.