tassaratt


Nose Work Klass 2

För dig som tränar Nose Work och känner att du är redo för ytterligare utmaningar, eller som kanske redan tävlat klass 1 och är uppflyttad eller känner att ni vill förbereda er inför nästa klass.

Innehåll
I den här kursen fokuserar vi på de utmaningar som tillkommer i klass 2. Vi lär in en ny doft, samt tränar på såväl höga som onåbara gömmor. Ytterligare en svårighet i klass 2 är att arbeta vidare efter att ha funnit en gömma, då det kan finnas flera gömmor i samma område. Vi går också igenom sökstrategier, då vi som förare behöver ha en annan medvetenhet om avsökt område samt tidsåtgång under söken.

Förkunskap
Nose Work nybörjare eller motsvarande förkunskaper där hunden kan hitta eukalyptus.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
1390 kr, 1251 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Tisdagar kl 13.45-14.45. Start 12/11, därefter 19/11, 26/11, 3/12 & 10/12.
Alt b) Torsdagar kl 18.15-19.15. Start 28/11, därefter 5/12, 12/12, 19/12 & 9/1.