tassaratt


Rallylydnad - högerhandling & momentinlärning avancerad klass

Kursen för dig som vill träna högerhandling och momenten i avancerad klass.

Innehåll
I den här kursen fokuserar vi på högerhandling och allt det innebär. Vi kikar på fotgående, position samt utförande av tidigare inlärda moment som nu även ska fungera på din högra sida. Vi går också igenom inlärning av de moment som tillkommer i avancerad klass. Kursen består av tre längre kurstillfällen med lite mer tid för träning mellan träffarna.

Förkunskap
Grundläggande kunskap i rallylydnad.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
1990kr, 1791kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Tisdagar. Start 30/7, därefter 6/8, 13/8, 20/8 kl 19.00-20.30, & 10/9 kl 17.30-20.30.