tassaratt


Rallylydnad - kombinationer och banträning mästarklass

För dig som kan momenten och de olika skyltarna från samtlig klasser, men behöver mer träning på utmanande kombinationer och banor. 

Innehåll
En helg där vi ägnar oss åt att träna kombinationer och banor. Fokus ligger på fart och flyt, precision och stadga samt samt uthållighet och attityd. Vi tränar även på momentutförande samt kombinationer i olika tempo. Kursen kommer hållas utomhus.

Förkunskap
Tränar eller tävlar i mästarklass.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området, alternativt annan plats som meddelas i god tid innan kursstart.

Kostnad
2300kr, 2070kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Vårterminen 2019
Alt a) Lördag - söndag 1-2/6 kl 10.00-15.00.

I samarbete med  tassaratt