tassaratt


Seniorhundskurs

En kurs för dig som vill erbjuda din äldre hund mental träning och fysisk lämplig aktivitet.

Innehåll
På den här kursen får du lära dig vad som händer psykiskt och fysiskt hos den äldre hunden och hur du kan förebygga skador genom att hålla kroppen mjuk och rörlig. Den äldre hunden förlorar automatiskt en del av sin muskelmassa och rörlighet i takt med att den rör sig mindre.
En oaktiv hund får korta och stela muskler vilket leder till ett minskat rörelseomfång som ger en ökad skaderisk. Du får även tips på lämplig mental aktivering som också är bra och skonsamt för hundens kropp. Kursledare är Elin Dahlin, Tassa Rätt och Amanda Lundwall Certifierad fysioterapeut för hund från Working Dogs REHAB.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.För hundar från 6 år.

Plats
Inomhus på Tassa Rätt.

Kostnad
1590 kr, 1431 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt b) Måndagar kl. 18.00-19.00. Start 21/10. Därefter 4/11, 18/11 & 2/12.