tassaratt


Tävlingsinriktad valp - och unghundskurs

För dig som fått hem en valp/unghund och vill lite mer! Denna kurs ger verktyg som är av stor nytta för dig som vill träna eller tävla i någon hundsport.

Innehåll
I den här kursen fokuserar vi på att lägga en bra grund och påbörja inlärningen av olika färdigheter inför kommande träning och tävling. Vi kommer bland annat att kika på engagemang och belöningsteknik, koncentration, impulskontroll och stadga, grunder i fotgående, bakdelskontroll, apportering, target och burlekar. Teori och praktik varvas vid samtliga tillfällen.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs. Lämplig för hundar mellan 4-12 månader.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området.

Kostnad
2600kr, 2340kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. Om du väljer att betala med kort, betalar du hela avgiften direkt.
Kallelse med mer information och en faktura på resterande avgift skickas ut inför kursstart. Läs mer om våra köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!

Läs mer om VIP-Klubben.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan att du önskar delbetala.

Kursprogram


Höstterminen 2018

Ingen kursstart planerad just nu.

I samarbete med  tassaratt