tassaratt


Träningsskicklighet

Vill du bli en bättre tränare för din hund? Här kan du få en större förståelse för hur din hund uppfattar dig och hur du förmedlar vad du önskar av hunden i träningen samt bli skickligare i dina instruktioner och träningsmål.

Innehåll
I den här kursen kommer du som förare & hundtränare få slipa på din egen skicklighet i att lära ut och förmedla vad du vill. Kursen är utan hund, istället fokuserar vi på tränarens roll. Du kommer få en bättre förståelse för hur viktigt det är med timing, belöningsplacering, tillrättaläggande av miljö och att se de små, små delarna att belöna, för att undvika frustration eller osäkerhet. Med bättre kvalitet på träningen kommer du nå snabbare och renare resultat, oavsett vad du tränar.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs. Obs! Utan hund.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området alt. i mellringe.

Kostnad
450 kr per person, 405 kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt a) Måndagen den 2/9 kl 17.30-20.30.
Alt b) Måndagen den 7/10 kl 17.30-20.30.