tassaratt


Trickskurs

Gillar du att träna tricks med din hund, eller tycker du att freestyle verkar vara en rolig hundsport? Då är detta en god förberedande kurs för dig.

Innehåll
En rolig kurs där du lär din hund olika tricks och konster. Bra för samarbetet, inlärning och kontakt. Dessutom är detta en bra kurs för dig som vill gå vidare med att träna freestyle.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
Inomhus på Tassa Rätt.

Kostnad
1390kr, 1251kr för medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen och eventuellt VIP nr.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. En faktura på resterande avgift och ett brev med information om kursen kommer ca 30 dagar innan kursstart. Du kan även välja att delbetala kursen genom att skriva det i meddelande rutan alt. betala hela avgiften direkt med kort.
Läs mer om våra
köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!
Obs. Det går bara att få medlemsrabatten om du väljer faktura, inte om du betalar med kort. Ingen fakturaavgift tillkommer.

Läs mer om VIP-Klubben.

Kursprogram


Alt c) Fredagar kl 9.45-10.45. Start 4/10, därefter 11/10, 18/10, 25/10 & 8/11.
Alt d) Torsdagar kl 18.15--19.15. Start 17/10, därefter 24/10, 7/11, 14/11 & 21/11.