tassaratt


Utan ett ord

För dig som vill komma ifrån tjat och vill få en bättre och ordlös kommunikation med din hund. Låt sammanhang och signaler hjälpa hunden till önskat beteende!

Innehåll
Tanken med den här kursen är att vi ska jobba med vårt kroppsspråk dvs. att hunden ska kunna förstå vad vi vill att den ska göra med hjälp av små synliga signaler. Detta gör att hunden måste ta mer ansvar i vårt samarbete och det minimerar onödigt tjat och missförstånd. Dessutom är det ett väldigt roligt sätt att jobba med sin hund, för båda parter! Målet med kursen är att hunden ska bli mer kontaktsökande och följsam samt att ni ska få ett bättre samarbete och en bättre kommunikation, även utan ett ord.

Förkunskap
Inga förkunskaper krävs.

Plats
I Tassa Rätts lokal och utomhus i området. Vintertid hålls denna kurs inomhus.

Kostnad
1090kr, 981kr för dig som är medlem i Tassa Rätts VIP-klubb.

Anmälan
Anmäl dig genom att klick på respektive kurs alternativ och fyll i anmälningsformuläret.
Ange följande information i meddelanderutan: Hundens ras, ålder och tilltalsnamn samt fullständigt namn på samtliga familjemedlemmar som kommer att delta i kursen.

När du anmält dig till kursen skickas en faktura på anmälningsavgiften a´ 300kr som är en del av den totala kursavgiften. Betalningsvillkor är 10 dagar för att bekräfta bokad kursplats. Denna avgift återbetalas inte. Om du väljer att betala med kort, betalar du hela avgiften direkt.
Kallelse med mer information och en faktura på resterande avgift skickas ut inför kursstart. Läs mer om våra köpvilkor.

Som medlem i Tassa Rätts VIP-klubb har du alltid 10% rabatt på Tassa Rätts kursutbud. Glöm inte att ange ditt medlemsnummer vid anmälan för att erhålla rabatten!

Läs mer om VIP-Klubben.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan att du önskar delbetala.

Kursprogram

Höstterminen 2018

Alt a) Onsdagar. Start 24/10. Därefter 7, 14, 21/11 kl.18.15-19.15.
Alt b) Onsdagar. Start 5/12. Därefter 12, 19/12, 9/1-19 kl.19.30-20.30.

I samarbete med  tassaratt